ULTIMELE STIRI

luni, 8 august, 2022
techcafe.ro
techcafe.roDigital & Social MediaJocuri

GTA 6 va avea un personaj principal feminin și va fi actualizat cu noi misiuni și orașe în mod regulat

lensa.ro

Un raport recent de la Bloomberg a dezvăluit că GTA 6 va avea o protagonistă. Această știre vine ca urmare a schimbărilor de cultură la Rockstar Games, dezvoltatorii din spatele popularei francize open-world. Potrivit raportului, aceste schimbări au fost implementate pentru a face studioul mai incluziv și pentru a reflecta diversitatea. În timp ce jocurile anterioare din serie au avut ca protagoniști bărbați, aceasta va fi prima dată când o femeie va prelua rolul principal.

Acest lucru ar marca o schimbare semnificativă pentru franciză, care a avut întotdeauna protagoniști de sex masculin. Raportul citează mai multe surse, care spun că… [continuare]


Accesați articolul integral pe techcafe.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (techcafe.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
chilipirul-zilei.ro/

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.