prosport.ro
prosport.roSport

Giovanni Becali îi face educație financiară patronului de la FCSB

Cunoscutul impresar Giovanni Becali a vorbit despre situația lui Florinel Coman, atacantul în vârstă de 24 de ani al lui FCSB, și transferul ratat.

Florinel Coman a fost convocat de către selecționerul Edi Iordănescu pentru meciurile cu Finlanda (1-1) și Bosnia și Herțegovina (luni, 26 septembrie, ora 21:45), iar prezența sa la prima reprezentativă a fost contestată.

Giovanni Becali este convins că atacantul lui FCSB a ajuns pe merit la prima reprezentativă și a amintit ofertele pe care acesta le-a avut.

Giovanni Becali îi face educație financiară patronului de la FCSB, după transferul ratat al lui Florinel Coman

Totodată, Giovanni Becali i-a făcut niște calcule vărului său, Gigi Becali, și a explicat cum acesta ar fi avut un plus de 20 de milioane în cont, în momentul de față… [continuare]


Accesați articolul integral pe prosport.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (prosport.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *