impact.ro
impact.roActualitateNational

Gadgeturile de care orice elev are nevoie în prima zi de școală sunt de luni în oferta Lidl. Mulți părinți așteptau asta

Vacanța de vară se apropie de final, ceea ce înseamnă că cei mici și părinții încep pregătirile pentru un noul an școlar. Oferta de luni a magazinelor Lidl include, în afară de rechizite și alte accesorii necesare pentru reîntoarcerea în bănci, și gadgeturile de care orice elev are nevoie în prima zi de școală. În plus, dispozitiviele ce sigur nu vor lipsi din ghiozdanele copiilor vin la prețuri accesibile.

Gadgeturile pe care orice elev le-ar dori intră în oferta Lidl

În timp ce copii numără zilele rămase din vacanța de vară și sunt nerăbdători să se reîntâlnească cu toți colegii, părinții lor au o misiune importantă: pregătirea celor mici pentru un nou an școlar. De pe listele de cumpărături nu lipsesc haine, uniforme, caiete, pixuri, stilouri, creioane, culori, penare, poate chiar și ghiozdane. Celebrul lanț de magazine le vine în ajutor, cu o ofertă de neratat.

De luni, 22 august, în oferta Lidl se vor regăsi toate rechizitele și accesoriile de care au nevoie elevii, dar și unele gadgeturi ce sigur îi vor încânta pe cei mici… [continuare]


Accesați articolul integral pe impact.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (impact.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *