ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
stirihub.ro
stirihub.roAuto

Faceți cunoștință cu prima supermașină off-road de la Lamborghini, Huracán Sterrato

Supercarul robust are la bază un concept care a debutat în 2019.

Marți, Lamborghini a lansat videoclipul oficial al primei supermașini de producție pentru toate terenurile, Huracán Sterrato . Încă așteptăm specificațiile complete, dar filmarea este o previzualizare tentantă a ceea ce va putea face modelul care poate fi folosit pe orice fel de teren.

Clipul, care are o coloană sonoră cu un ritm techno pulsatoriu, înfățișează cel mai recent Huracán care se intrece cu o bicicletă de munte până la o vilă italiană. Poate părea o potrivire ciudată, dar ilustrează faptul că robustul cu două uși poate merge în locuri în care alte supermașini nu ar visa niciodată să se aventureze. Deși cursa se termina fara un castigator, este greu să nu fii impresionat de coupé-ul extravagant, care nu pierde nicio bătaie, chiar dacă se afla pe teren accidentat și denivelat. Există zvonuri că Sterrato ar putea fi ultimul Huracán. Dacă da, ce mod placut de a-ți lua rămas bun.

sterrato06

Deși videoclipul este cu siguranță un teaser, ne oferă o idee mult mai bună despre ce să ne așteptăm de la o variantă pe care entuziaștii au cerut-o de când a debutat ca concept în 2019. Deși poartă o imagine în stil raliu, care face dificil sa descoperiți detaliile caroseriei, puteți vedea toate noile suplimente robuste ale lui Sterrato. Acestea includ placare de protecție, aripi mai largi, un portbagaj de pe acoperiș și lămpi de ceață dreptunghiulare montate în față. De asemenea, a fost ridicată, permițându-vă să conduceți pe teren accidentat și denivelat fără să vă gândiți la lovirea podelii. Încercați asta cu orice alta supermașină și va trebui să chemați un camion de remorcare.

sterrato01

Lamborghini nu a spus încă ce tip de motopropulsor va fi în Sterrato, dar zgomotul emis de vehicul in videoclip sugerează că va fi același V-10 de 5,2 litri găsit în restul gamei, probabil asociat cu o transmisie cu dublu ambreiaj in sapte trepte. De asemenea, încă așteptăm să aflăm dacă mașina va avea un sistem de tracțiune integrală. Lamborghini promovează versatilitatea mașinii, așa că poate că va fi echipată cu un sistem care vă va permite să comutați între tracțiunea pe două și/sau pe patru roți.

sterrato04

Din fericire, nu ar trebui să mai așteptăm mult pentru a afla. Huracán Sterrato este aproape sigur că va fi unul dintre cele trei modele noi pe care Lamborghini le va lansa de acum până la sfârșitul anului. Dacă unele rapoarte ar fi crezute, ar putea ajunge exact la timp pentru Crăciun .

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.