viva.ro
viva.roMonden

Deea și Dinu Maxer au avut probleme în căsnicie. Ce a dezvăluit cântărețul despre infidelitate: „Ea suferea”

Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi din showbiz, dar chiar și ei au avut probleme în căsnicie în trecut. Cântărețul a povestit că a făcut niște lucruri fără să realizeze cât de mult își rănea partenera de viață. Gesturile lui necugetate au fost la un pas să îl coste scump.


CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Au un mariaj fericit și discret, de 14 ani, iar din povestea lor de dragoste au venit pe lume doi copii minunați. La fel de sincer cum au fost dintotdeauna, cei doi au recunoscut și atunci când au apărut probleme în viața lor. Se pare că au fost la un pas să pună capăt relației, însă iubirea care i-a unit a fost mai puternică, cei doi s-au maturizat, apoi și-au îndreptat greșelile… [continuare]


Accesați articolul integral pe viva.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (viva.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *