romanialibera.ro
romanialibera.roActualitateOpinii

Dați sportului 2% din PIB!

În Grădina Maicii Domnului s-a întâmplat o minune, chiar în sfânta zi de preamărire a Fecioarei Maria. Sportivii noștri au cucerit nouă medalii de aur, fără a avea stipendii de la stat. Au reușit să poarte tricolorul pe micile ecrane ale marii lumi.

Dacă un minister de resort ar fi plătit clipuri de promovare, bugetul de stat trebuia să scoată ușor miliardul de dolari din trezorerii. Așa, astăzi, guvernanții pozează cu marii campioni, fără a fi dat nimic pentru devenirea lor. Dar nu e totul pierdut. Chiar dacă nerușinarea lor e ca tivul desfăcut al Babei Dochia, întinerită azi de pe urma ultimului rapel, vin anii electorali și politicienii vor fi mai atenți.

Se spune că între Sfânta Maria Mare și Sfânta Maria Mică, oamenii nu îmbătrânesc, totul este cald și calm, timpul are răbdare, chiar stă pe loc, ca lucrurile să se așeze, iar gândurile bune să  caute un făgaș nou. Toate acestea sunt daruri de la Dumnezeu. Important e să crezi. Și noi credem că, în arbitrariul vremurilor de hulă și de adunat bani mulți la buget, există un vizionar în arcul de guvernământ, care să propună 2 % din PIB în noul buget… [continuare]


Accesați articolul integral pe romanialibera.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (romanialibera.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *