ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
viva.ro
viva.ro

Cum a răspuns Andreea Esca la provocarea lui Dan Negru de a-și face public salariul: „Mi se pare o…”

Cum a răspuns Andreea Esca la provocarea lui Dan Negru de a-și face public salariul. De-a lungul timpului, s-a vehiculat faptul că prezentatoarea de la Pro TV ar avea avea cel mai mare salariu din industrie. În urmă cu câteva luni, „Regele audiențelor” a provocat mai multe persoane publice să-și dezvăluie onorariul. Iată ce răspuns a primit din partea colegei sale de breaslă!


CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de la noi din țară. Aceasta are o carieră care se întinde peste 30 de ani, motiv pentru care multă lume s-a întrebat ce salariu primește aceasta.

S-a speculat că onorariul jurnalistei ar fi de ordinul zecilor de mii de euro, însă Andreea Esca nu a dezvăluit niciodată suma pe care o primește lunar. În urmă cu ceva timp, Dan Negru a provocat-o să-și facă public salariul… [continuare]


Accesați articolul integral pe viva.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (viva.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.