antena3.ro
antena3.roActualitateNational

Cu cât ar putea creşte pensiile şi salariile. Anunţul făcut de ministrul Muncii despre pachetul socio-economic

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a afirmat, astăzi, în exclusivitate la Antena 3, că salariul minim pe economie trebuie să crească, iar pensiile ar trebui să fie majorate de la 1 ianuarie cu mai mult de 5%, cât prevede actuala legislaţie.

PSD urmează să prezinte un nou pachet social săptămâna viitoare, în reuniunea anuală premergătoare sesiunii parlamentare de la mare.

Potrivit unor surse, una dintre măsurile luate în calcul este majorarea salariului minim, până la 2.850 de lei, sau chiar 3.000 de lei.

Totodată, pensiile ar putea creşte de la 1 ianuarie.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a făcut precizări legat de majorarea salariului minim pe economie şi a pensiilor… [continuare]


Accesați articolul integral pe antena3.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (antena3.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *