prosport.ro
prosport.roSport

Cristi Săpunaru despre Mihai Stoica: „Nu pot să răspund valetului”

Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului, a reacționat dur după ce la posturile de televiziune s-au analizat sâmbătă seară incidentele din Bănie, principalul vizat fiind Mihai Stoica, oficialul FCSB.

Managerul vicecampioanei declarase că „singura soluţie pentru a-l opri pe Săpunaru e să îl tranchilizeze”, afirmație care l-a deranjat pe fostul internațional.

FCU Craiova 1948 a învins cu scorul de 1-0 (0-0) formaţia FC Rapid, sâmbătă seara, într-o partidă disputată pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu în cadrul etapei a 10-a a Superligii.

Cristi Săpunaru îl distruge pe Mihai Stoica: „Nu pot să răspund valetului de la Palat”

Cristi Săpunaru admite că poate fi înjurat pe stadion, dar totul are o limită peste care nu se trece.

„Înțeleg înjurăturile pe teren că suntem la fotbal. Suntem obișnuiți cu înjurăturile, am frigiderul de cinci tone acasă”[continuare]


Accesați articolul integral pe prosport.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (prosport.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *