infoFestival
infoFestivalSpecial

Concursul de Debut Literar UniCredit la cea de-a sasea editie

concurs-literar

Organizatorii Concursului de Debut Literar UniCredit anunţă au inceput înscrierile pentru cea de-a şasea ediţie.
Evenimentul este destinat autorilor români care nu şi-au mai publicat lucrările în volum până în prezent oferindu-le acestora şansa de a-şi vedea creaţiile literare pe rafturile librăriilor.
Anul acesta, perioada de înscrieri se încheie pe 13 mai, iar festivitatea de premiere, care va avea loc în iunie, va desemna câştigătorii celor 3 categorii de concurs: roman, proză scurtă şi poezie.
Volumele câştigătoare vor fi publicate şi promovate de Editura Humanitas în cadrul Târgului Internaţional Gaudeamus, ediţia a XX-a, care va avea loc în perioada 13-17 noiembrie 2013.
Concursul de Debut Literar UniCredit va fi susţinut prin două dezbateri pe teme literare, organizate la Librăriile Humanitas şi la Facultatea de Litere-Universitatea Bucureşti. Acestea vor reuni nume cunoscute în domeniul literar românesc şi vor încuraja interacţiunea liberă între pasionaţii de literatură.
Informaţii suplimentare referitoare la criteriile de eligibilitate, modalitatea de înscriere în concurs, precum şi editiile din anii precedenti sunt disponibile pe site-ul www.bibliofagia.ro şi pe pagina de Facebook a concursului.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *