libertatea.ro
libertatea.roMonden

Claudia Pătrășcanu, două săptămâni fără cei doi băieți. Gabi Bădălău pleacă în vacanță cu copiii

Timp de două săptămâni, Claudia Pătrășcanu va sta fără cei doi băieței. Gabi Bădălău își va lua copiii cu el în vacanță, în Spania.

Când vine vorba despre vacanțele copiilor, Claudia Pătrășcanu este foarte înțelegătoare și îi permite lui Gabi Bădălău să-i ia pe micuți cu el. După vacanța pe care au avut-o cu mama lor în Turcia, acum cei doi băieți vor pleca cu tatăl lor și cu bunicii în Spania.

Cât timp va fi fără băieții săi, artista va încerca să se relaxeze, însă gândul ei va fi tot timpul la aceștia. Gabi Bădălău încearcă să le facă toate poftele copiilor săi, mai ales de când nu mai locuiește cu ei.

?„Am emoții pentru ei de fiecare dată când pleacă. Copii au plecat în vacanță, mâine pleacă în Spania. Îi las în mâinile Domnului. Pleacă cu bunicii și cu toată familia lui Gabi. Pleacă două săptămâni, așa că mă relaxez și eu în acest timp, dar cu gândul la ei”, a dezvăluit la Antena Stars Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, în proces de trei ani

În anul 2019, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se despărțeau, însă procesul de divorț nu a fost finalizat nici în ziua de astăzi. Artista și tatăl copiilor ei se întâlnesc des la tribunal, însă de fiecare dată nu reușesc să încheie situația în care se află. Claudia susține că ea își dorește să se termine mai repede acest proces de divorț, însă tatăl copiilor ei nu vrea să coopereze.


Citiți articolul original pe Citeste…

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *