ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
impact.ro
impact.roMonden

Chef Cătălin Scărlătescu, mărturisire neașteptată, după ce s-a aflat că iubește din nou. I-a luat pe toți prin surprindere. „A apărut și primul meu copilaș”

Chef Cătălin Scărlătescu a făcut o mărturisire neașteptată, după ce s-a aflat că iubește din nou. Îndrăgitul jurat de la „Chefi la cuțite”, care este într-o relație cu actrița Doina Teodoru, a anunțat că a apărut și „primul lui copilaș” și a spus că vrea să îi dedice acestuia noul sezon al emisiunii culinare de la Antena 1, cel de-al zecelea.

Chef Cătălin Scărlătescu, despre primul lui „copilaș”

Chef Cătălin Scărlătescu și-a prezentat primul „copilaș” în prima ediție a noului sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”. Startul filmărilor l-a prins pe celebrul bucătar pe șantierul restaurantului său din București, pe care îl numește în acest fel.

Cătălin Scărlătescu a spus că este foarte implicat în fiecare detaliu referitor la restaurantul său, nu doar în privința meniului. Celebrul bucătar vrea să știe absolut tot despre „copilașul” lui… [continuare]


Accesați articolul integral pe impact.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (impact.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.