click.ro
click.roCalatorii

Cel mai prost sezon estival din ultimii 10 ani! Hotelierii din Mamaia își strigă nemulțumirea

Turiștii au fost alungați de pe litoral de prețurile exagerate ale hotelierilor și comercianților. Proprietarii de terase din stațiunea Mamaia sunt nemulțumiți și declară supărați că acesta este cel mai prost sezon din ultimul deceniu.Investitorii se plâng de taxa de parcare exorbitantă impusă de Primăria Constanța, care i-a făcut pe români să se îndrepte către stațiunile din sud.


Citește și: Stațiunea de pe litoralul românesc cu cele mai mici prețuri


De altfel, și omul de afaceri Mohammad Murad a făcut o scurtă analiză a acestui sezon estival și este de părere că este unul atât de prost cum România nu a mai văzut nu de un deceniu, ci de trei. Motivele sunt multiple și nu neapărat prețurile exagerate ar fi de vină.

Mohammad Murad a scris pe pagina personală de Facebook un mesaj amplu în care a punctat principalele aspecte pe care le consideră vinovate pentru sezonul estival dezastruos din acest an.

„Mamaia a fost transformată într-un cartier de oraş. Mamaia are zeci de blocuri, sute de blocuri, care sunt construite haotic şi care nu au spaţii verzi, nu au plaja total, din păcate. Era insuficientă, acum suficientă este, dar datorită acelei intervenţii de anul trecut au fost probleme de calitate, de profunzime a apei chiar la malul mării. Sunt probleme care cred că în timp se vor rezolva, dar astăzi plajele sunt goale, din păcate.


Vezi și: Mamaia nu mai este destinația preferată a turiștilor 


Aceste persoane care nu au gestionat în viaţa lor nici măcar o curte de 500 de metri vin cu aceste aberaţii care ne-au dus la o imagine total neplăcută. A rămas domnul Chiţac cu hoteluri goale pentru că nu e normal să dăm 100 de lei pe un loc de parcare, că aşa a visat dânsul sau aşa i-a spus un consilier”, a scris Murad.

Neptun, cea mai ieftină stațiune de pe Litoral

Dacă doriți să aveți parte de o vacanță liniștită la malul mării și să aveți parte de condiții decente, atunci stațiunea potrivită este Neptun. Conform statisticilor și rapoartelor, aici este întâlnit cel mai bun raport calitate-preț, iar turiștii nu au reproșuri de făcut hotelierilor din stațiune.

Parcarea este mult mai ieftină, astfel că o oră costă 5 lei, iar o zi întreagă 20 de lei, comparativ cu alte stațiuni unde poți ajunge să plătești și 100 de lei pe zi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa [email protected]!


Citiți articolul original pe Citeste…

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *