cancan.ro
cancan.roCalatorii

Câți lei costă o porție de hamsii pe litoral. Turiștii au rămas fără cuvinte

O porție de hamsii pe litoralul românesc ar putea să vă facă să scoateți bani grei din buzunar în această perioadă. Din ce în ce mai multe persoane rămân șocate în momentul în care descoperă cât au de achitat pentru cele mai bune preparate culinare de la malul mării.

Turiștii care vizitează în această perioadă litoralul românesc au parte de surprize mari, mai ales când vine vorba de prețurile pe care administratorii de restaurante le-au afișat în ultimele luni. Din ce în ce mai multe produse se scumpesc, ceea ce îi face pe români să se gândească de două ori înainte de a achiziționa chiar și cel mai banal fel de mâncare.


VEZI ȘI: IREAL! CÂT COSTĂ UN PLATOU CU FRUCTE DE MARE LA UN RESTAURANT DIN OLIMP. TURIȘTII AU CREZUT CĂ NU VĂD BINE


Cât vei scoate din buzunar pentru o porție de hamsii pe litoral în această perioadă

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că prețurile au crescut destul de mult în această perioadă, tocmai de aceea, din ce în ce mai mulți turiști evită stațiunile românești și preferă să își petreacă vacanța în Grecia, Turcia sau Italia. Totuși, cei care aleg să meargă la mare în România, au avut o surpriză uriașă în momentul în care au descoperit cât au de achitat pentru o porție de hamsii.

Peștele și fructele de mare sunt alimente esențiale pe care turiștii români le consumă cu regularitate de fiecare dată când ajung pe litoralul românesc. O banală porție de hamsii poate ajunge uneori să valoreze chiar și 30 de lei. În majoritatea locurilor de pe litoral, 100 de grame de hamsii gătite pot fi achiziționate la prețul de minim 11 lei. Iubitorii de pește au rămas șocați în momentul în care au descoperit aceste prețuri uriașe.


CITEȘTE ȘI: PREȚURI „BOMBĂ” PE LITORAL! CÂT A AJUNS SĂ COSTE O PORȚIE DE 150 DE GRAME DE CARTOFI PRĂJIȚI LA AUTOSERVIRILE DIN MAMAIA, ÎN IULIE 2022


Produsele pe bază de pește și fructe de mare nu sunt singurele care au suferit modificări ale prețurilor în ultima perioadă. Restaurantele au crescut prețurile pentru toate preparatele culinare pe care le au în meniu, precum și pentru toate băuturile. În același timp, prețul șezlongurilor reprezintă o altă problemă pentru turiștii de pe litoral, deoarece acestea sunt destul de mari, față de anii trecuți.


Citiți articolul original pe cancan.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *