infoFestival
infoFestivalMuzica

Balkan Party – Live Concert Dubioza Kolecktiv in cadrul B’estfest Summer Camp pre-party!

2284

Pe data de 27 martie 2013, The Silver Church Club organizeaza la Bucuresti concertul unei trupe care a reusit sa cucereasca intreaga Europa sub denumirea de “senzatia Bosniei”: Dubioza Kolecktiv! Acest show reprezinta totodata al doilea pre-party B’estfest Summer Camp 2013, dintr-o lunga serie de evenimente care-si propun sa pregateasca publicul roman pentru festivalul din acest an ce va avea loc in weekend-ul 5-7 iulie, in cadrul B’estfest Park din Tunari.
In deschiderea evenimentului “Balkan Party” vor canta cei de la Madame Hooligan, iar warm-up-ul din deschiderea evenimentului va fi asigurat de Colentina Sound System (DJ Undoo & Zodiak).
Bilete se pot achizitiona online, pewww.iabilet.ro siwww.metalhead.ro/bilete, sau in seara concertului, la intrarea in club, la pretul unic de 40 de lei.
Concertul trupei Dubioza Kolecktiv este al doilea pre-party B’estfest Summer Camp organizat in acest an, festivalul fiind programat sa aiba loc in perioada 5-7 iulie. Abonamentele pentru cea de-a saptea editie B’estfest sunt disponibile online, pewww.myticket.ro, la pretul de 150 de lei in cadrul promotiei early bird.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *