Film
FilminfoFestival

Au început înscrierile la pentru București Docuart Fest 2014

Încep înscrierile de anul acesta pentru București Docuart Fest! Editia a III-a a festivalului de film documentar se va derula în perioada 1-5 octombrie 2014, și asemenea anilor precedenți, echipa Docuart așteaptă cu nerăbdare să cunoască noi participanți și tinere talente.

Fostele ediții ale acestui festival au cumulat experiențe care se fac ale voastre de această dată. Producători și co-producători de film din România și Republica Moldova și studenți din cadrul universităților de film sunt invitați să își înscrie producțiile cu încredere în secțiunea competițională de documentar sau în secțiunea competițională pentru studenți. Înscrierea și participarea sunt întru totul gratuite.
Cei interesați sunt rugați să completeze formularul de înscriere, dar nu înainte de a lua la cunoștință regulile și condițiile de participare menționate în regulamentul festivalului.
Înscrierile sunt valabile în perioada 1 iunie – 31 iulie 2014. Pentru orice nelămurire un membru Docuart vă va răspunde prompt la [email protected]
BDF (București Docuart Fest) este festival de film documentar românesc. Festivalul  este organizat de asociația Docuart care susține și promovează documentarul românesc.
Detalii despre edițiile anterioare puteți afla aici: http://festival.docuart.ro/editia-2013/

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *