infoFestival
infoFestivalMuzica

Artillery, Romanian Thrash Metal Club Inheritance

Sub egida Romanian Thrash Metal Fest – Inheritance, Romanian Thrash Metal Club  are placerea sa anunte reprogramarea concertului Artillery, care trebuia sustinut in cadrul RTMFest 2013, pentru data de 15 februarie 2014, ora 20:00 in Club Fabrica.
Cum evenimentele Romanian Thrash Metal Club presupun promovarea unor trupe noi atat autohtone cat si din strainatate, cu ocazia acestui eveniment avem placerea sa va prezentam Damage Case  (thrash metal – Romania) si Mass Cremation (Thrash metal – Bulgaria).
Va reamintim urmatoarele:
– posesorii de bilete RTMFest 2013 vor putea intra GRATUIT la acest concert, daca vor prezenta biletul RTMFest la intrare, chiar daca acesta a fost folosit pentru accesul la RTMFest 2013.
– cei care au avut biletul RTMFest cumparat online sunt rugati sa aiba la ei biletul de acces re-printat pentru a putea fi comparat cu cel deja existent.
– cei care au avut acces in baza aplicatiei de mobil sunt rugati sa o prezinte din nou la intrare.
– orice dificultate legata de printarea sau afisarea tichetului de acces pe mobil va putea fi solutionata printr-un e-mail la [email protected].
–  membrii trupelor care au participat la RTMFest 2013 au acces gratuit.
Persoanele care nu au luat parte la Romanian Thrash Metal Fest 2013  pot achizitiona bilete pentru acest eveniment astfel: online (www.iabilet.ro) pana la data de 14.02.2014 la pretul de 30 RON, cat si de la partenerii nostri Private Hell si Fabrica. In ziua evenimentului pretul unui bilet va fi de 40 RON.
Membrii clubului Romanian Thrash Metal Club au acces gratuit.

rtmc-inheritance-artillery-bucharest-romania

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *