ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
libertatea.ro
libertatea.roAplicatiiDigital & Social Media

Aplicația financiară Revolut a fost atacată de hackeri, datele a 50.000 de utilizatori au fost compromise. Ce spune compania

Un atac cibernetic a compromis datele a 50.144 de utilizatori ai aplicației financiare Revolut, scrie publicația britanică The Times. Atacul a avut loc duminica trecută, în data de 11 septembrie, iar datele au fost accesate prin intermediul unei terțe părți, după ce un angajat Revolut a fost prins într-un atac de phishing.

Parolele, codurile de securitate și detaliile cardurilor nu au fost obținute de hackeri, conform sursei citate.

Atacurile de tip phishing sunt cele prin care infractorii cibernetici clonează anumite pagini de internet, care sunt făcute să semene cu cele originale, și păcălesc utilizatorii să își completeze datele de logare.

Incidentul a ajuns în atenția publică, după ce autoritățile de reglementare din Lituania, unde Revolut deține o licență bancară, au anunțat incidentul de securitate, conform ziarului britanic… [continuare]


Accesați articolul integral pe libertatea.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (libertatea.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.