viva.ro
viva.roMonden

Andreea Esca îi trimite fiului ei, Aris Melkior, mâncare la facultate: „Salată de vinete și tartă cu praz”

Andreea Esca îi trimite fiului ei, Aris Melkior, mâncare la facultate. În anul 2021, Aris a promovat examenul de Bacalaureat și a decis să se mute în Spania, pentru studii. Totuși, dorul de casă l-a făcut pe tânăr să îi ceară mamei lui să îi trimită mâncare. Iată cum a reacționat prezentatoarea!


CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI


Andreea Esca trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexandre Eram. Cei doi s-au căsătorit în anul 2000 și au doi copii superbi împreună, pe Alexia și Aris. Dacă fiica cea mare a cuplului a terminat deja facultatea și activează în mediul online, Aris are 19 ani și a decis, după ce a promovat examenul de Bacalaureat, să se mute în Barcelona, pentru studii.

Recent, Andreea Esca și-a serbat ziua de naștere și a fost invitată la Măruță, undeva a parte de o surpriză din partea colegilor, dar și a familiei. Astfel, soțul și fiul ei și-au făcut apariția în platou… [continuare]


Accesați articolul integral pe viva.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (viva.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *