ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
cancan.ro
cancan.ro

Andreea Bălan vrea să-i ia fetiţele lui George Burcea: „Voi lupta pentru binele lor”

Andreea Bălan este hotărâtă să lupte pentru fetițele sale! Jurata de la „Te cunosc de undeva” îi declară „război” fostului soț, George Burcea, și vrea să aibă custodia exclusivă a fetițelor. Andreea e deranjată de faptul că, George ar fi avut un comportament neadecvat, la ultima lui vizită.

Andreea Bălan (38 de ani) și George Burcea (34 de ani) nu au îngropat securea războiului nici până astăzi.

Deși divorțul dintre cei doi s-a încheiat acum câteva luni, proces ce s-a întins pe doi ani de zile, foștii soți au obținut custodia comună a fetițelor.

Însă, Andreea este hotărâtă să lupte pentru custodia exclusivă a Ellei și Clarei, nemulțumită fiind de comportamentul fostului ei soț… [continuare]


Accesați articolul integral pe cancan.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (cancan.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.