digisport
digisport.roSport

Al-Khelaifi, impresionat de Galtier după meciurile PSG-ului din acest sezon! Ironie fină pentru Pochettino

PSG traversează un moment foarte bun în acest start de sezon, iar trupa lui Christophe Galtier are un debut impresionant de campionat – 3 victorii din 3, cu 17 goluri marcate și 3 primite.

Al-Khelaifi, impresionat de Galtier după meciurile PSG-ului din acest sezon! Ironie fină pentru Pochettino

Aceste rezultate l-au impresionat pe Nasser Al-Khelaifi, care a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Christophe Galtier, sosit pe banca clubului în această vară. Totodată, președintele celor de la PSG a avut și o „înțepătură” fină pentru Mauricio Pochettino, fostul antrenor al clubului, spunând că echipa chiar joacă fotbal în momentul de față.

„S-a schimbat ceva la PSG. În atitudinea echipei, în stilul de joc. Jucăm fotbal, într-adevăr, ceva s-a schimbat, asta e sigur. Dar acesta este doar începutul. Mai avem mult de lucru”, a spus Al-Khelaifi, potrivit jurnalistului Hadrien Grenier[continuare]


Accesați articolul integral pe digisport.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (digisport.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *