ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
financiarul.ro
financiarul.roActualitateNational

Agricultorii din România vor putea face împrumuturi bancare, fără dobânzi şi comisioane

Un anunţ de la Palatul Victoria, se referă că se va da o lege peste doar câteva zile, în care români vor putea, de acum încolo, să acceseze împrumuturi bancare fără a plăti dobânzi sau comisioane, a confirmat un important ministru din Guvern.

Concret, această veste este pentru agricultorii din România! În curând, aceștia vor putea face împrumuturi bancare fără dobânzi și fără comisioane. Anunțul a fost făcut de către ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea.

În contextul bancar, ministrul Agriculturii a anunțat duminică că, peste câteva zile, va fi emis un act normativ prin care agricultorii români vor putea solicita împrumuturi bancare, fără a plăti dobânzi şi alte comisioane.

În precizările sale, „Săptămâna viitoare voi prezenta public un act normativ extrem de important – Ordonanţa 99, care înseamnă un credit pentru toate categoriile de fermieri, atât producătorii de cereale şi producătorii de producţie primară, cât şi procesatorii, care au cale liberă spre bănci, fără a plăti comisionul de risc sau comisionul de administrare şi nici dobânzile la creditul respectiv”[continuare]


Accesați articolul integral pe financiarul.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financiarul.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.