ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
libertatea.ro
libertatea.roActualitateNational

Agenţiile de turism cer demisia ministrului turismului, Daniel Cadariu

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) cere „demisia de onoare” a ministrului PNL al turismului, Daniel Cadariu, pentru că acesta „a ratat până acum toate obiectivele majore asumate la începutul mandatului”.

„Agenţiile de turism cer demisia de onoare a ministrului Daniel Cadariu. ANAT consideră că este nevoie de o schimbare urgentă la conducerea Ministerului Antreprenoriatului şi Turismului, care a ratat până acum toate obiectivele majore asumate la începutul mandatului pentru zona de turism”, se arată în comunicat.

Potrivit reprezentanţilor ANAT, ministrul Cadariu a făcut grupuri de lucru, a mers în turnee prin ţară, dar fără niciun rezultat pentru turism, „lăsând în loc mulţi secretari de stat, fără expertiză în turism, care nu au resursele necesare să finalizeze teme atât de dificile cum sunt cele generate de pandemie, conflictul militar sau criza energetică”[continuare]


Accesați articolul integral pe libertatea.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (libertatea.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.