impact.ro
impact.roSport

Adversara Simonei Halep de la Cincinnati, protagonista unui scandal imens. Ce s-a întâmplat între ea și o spectatoare

Adversara Simonei Halep de la Cincinnati a fost protagonista unui scandal imens, chiar pe terenul de tenis. Ce s-a întâmplat între ea și o spectatoare, în primul set al partidei. Arbitrul de scaun a fost nevoit să oprească meciul, iar femeia a fost escortată de forțele de ordine departe de tribune, însă a revenit, după doar câteva minute.

Ce a pățit adversara Simonei Halep de la Cincinnati

Agitație înainte de debutul româncei la Cincinnati. După retragerea cehoaicei Karolina Muchova, cea care trebuia să îi fie prima adversară Simonei Halep conform tragerii la sorți, jucătoarea din Constanța o va întâlni pe rusoaica Anastasia Potapova, ajunsă pe tabloul principal în calitate de lucky loser.

Anastasia Potapova a pierdut, în calificări, în fața conaționalei sale, Anna Kalinskaya, cu scorul 7-5, 6-1. Doar că cele două rusoaice au ajuns în centrul unui scandal imens la Cincinnati.

Chiar în timpul primului set, una dintre sportive s-a dus la arbitrul de scaun și i s-a plâns de prezența unei femei care stătea în tribune. Spectatoarea, pe nume Lola, purta pe cap o coroniță din flori specifică Ucrainei și avea asupra ei un steag al țării invadate de armata Rusiei.

Arbitrul a oprit partida și s-a îndreptat către femeia din tribune spunându-i că nu este frumos ce face… [continuare]


Accesați articolul integral pe impact.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (impact.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *