impact.ro
impact.roActualitatePolitica

Acuzații dure pentru George Simion. Ar fi cerut bani de la Parlament ca să plece în America

Apar acuzații dure pentru George Simion. Liderul AUR a vrut să meargă în Statele Unite ale Americii, însă se pare că a vrut să o facă pe banii contribuabililor din România. Politicianul acuză însă Guvernul României că a făcut totul pentru a împiedica vizita sa în SUA și îl arată cu degetul pe ambasadorul României la Washington. Istoricul Mădălin Hodor spune însă de ce nu a mai plecat „analfabetul în izmene”, așa cum îl descrie el pe George Simion.

Acuzații dure pentru George Simion

George Simion a vrut să meargă în vizită în Statele Unite ale Americii, însă astrele i s-au împotrivit. Liderul AUR spune că, de fapt, de vină ar fi Guvernul României, care a lucrat împotriva lui prin intermediul ambasadorului României la Washington, Andrei Muraru, care a făcut totul pentru ca vizita să nu aibă loc… [continuare]


Accesați articolul integral pe impact.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (impact.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *