financiarul.ro
financiarul.roBusiness

Activitatea Institutului Român de Cercetarea a Regiunii Asia-Pacific (RISAP)

Andreea Brînză este fondatoare a Institutul Român de Cercetarea a Regiunii Asia-Pacific (RISAP). Articolele sale sunt publicate în diferite reviste de specialitate din Occident și nu numai, iar activitatea institutului se concentrează pe studierea la zi a sferei politicilor și relațiilor internaționale din regiunea Asia – Pacific.

Iar cel mai important proiect la care lucrează, în prezent este teza de doctorat, pe subiectul Inițiativei Belt and Road a guvernului Chinei. Există o mulțime de provocări prin care a trecut, alături de colegii săi de la institut, pentru a putea pune pe picioare un think tank care studiează o regiune care în România nu primește destulă atenție. În acest sens,  Andreea Brînză  fiind una dintre câștigătoarele categoriei „Cercetare și învățământ”.

În contextul activităţii, pentru cele mai importante proiecte implementate în ultimul an, dar şi proiectele  pentru acest an Andreea Brânză a afirnat

„De departe cel mai important proiect din ultimul an și chiar ultimii ani a fost scrierea tezei de doctorat. Teza este despre Inițiativa Belt and Road și va fi susținută anul acesta. Pe lângă teza de doctorat, am lucrat și la coordonarea unui proiect internațional despre relațiile Japoniei cu 22 de state din Uniunea Europeană și alte câteva proiecte mai mici despre influența Chinei în România… [continuare]


Accesați articolul integral pe financiarul.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financiarul.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *