gsp.ro
gsp.roSport

Ioan Ovidiu Sabău, discurs dur la adresa fotbaliștilor de la FCSB » Jucătorul luat în colimator: „Indolență, delăsare!” + concluzie tranșantă: „Mai slabi decât anul trecut”

Fostul mijlocaș nu s-a oprit aici și a rămas surprins și de modul în care roș-albaștrii s-au prezentat în Georgia din punct de vedere fizic. Sabău a remarcat superioritatea georgienilor și nu s-a ferit să-l ia în colimator pe Malcom Edjouma, mijlocașul lui Toni Petrea.

Ioan Ovidiu Sabău, după Saburtalo – FCSB 1-0: „O echipă de pe locul 5 din Georgia te domină fizic?! ”

„O echipă de pe locul 5 din Georgia te domină fizic și la capitolul valoare, tehnică?! Te-a dominat clar! Poate că după acest joc înțeleg și cei de la FCSB că trebuie să joci fundaș dreapta cu fundaș dreapta, fundaș stânga să fie un fundaș stânga, că ai nevoie de un atacant, de jucători care efectiv să știe care este postul lor. Mi se pare o echipă mult mai slabă decât cea de anul trecut, mult mai modestă.

Nici cei doi fundași centrali nu vin cu un plus de valoare în momentul de față (n.r. – Tamm și Dawa). Tănase a fost destul de modest, șters. A intrat Coman, dar a fost la fel. Nu văd o echipă motivată, jucători care să sufere când nu au realizări. Nu-i văd să comunice, să facă anumite gesturi, să arate că sunt preocupați.

La un moment dat, au fost dominați. Un jucător georgian a driblat trei sau patru jucători de la FCSB. Au fost niște greșeli copilărești, niște gafe incredibile. Pase greșite. Și fizic… am văzut jucători care nu aleargă, cum era Edjouma. Se juca în spatele lui și echipa fugea după minge, iar el era la pas. O indolență, o delăsare… se vede urât de pe margine”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, conform Prima Sport.

Cine este Saburtalo

  • Echipă fondată în 1999, în cartierul omonim din Tbilisi
  • N-a jucat pe prima scenă până în 2015
  • A jucat 10 meciuri în cupele europene, față de cele 30 ale lui Florin Tănase
  • E deținătoarea Cupei Georgiei
  • Are doi străini, Junior Vinicius – nu cel de la Real Madrid – și croatul Mioc

Citește și alte știri despre FCSB:
Gigi Becali, întrebat în direct despre un titular din rușinea cu georgienii: „Cine? Cine e? Habar nu am! Nu am auzit de el”
EXCLUSIV // VIDEO Reacție „la cald”, după prestația penibilă din Georgia: „Rezultat bun pentru FCSB. Sper să nu mă contrazică MM Stoica”


Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *