infoFestival
infoFestivalSpecial

3 zile de artă tânără la a treia ediție SYT – Showcase of Young Talent

Festivalul de artă tânără Showcase of Young Talent (SYT) are loc între 7 și 9 septembrie la Rezidența BRD Scena9 și Point. Timp de trei zile, publicul bucureștean are la dispoziție un program artistic complet: expoziții (SYT Visual Arts & Mixed Media, SYT Photo), teatru (SYT Drama) și film (SYT Shorts).

Deschiderea SYT III va avea loc vineri, 7 septembrie 2018, de la ora 18:00, în prezența celor 100 de artiști de liceu selectați din 15 orașe din toată țara.
Intrarea la festival este liberă, în limita locurilor disponibile. Mai jos urmează detalii despre programul festivalului și finaliști.
Liceenii participanți la a treia ediție a SYT au fost selectați, în urma înscrierii, de către profesioniști din domeniile celor patru secțiuni ale festivalului. Eugen Rădescu (curator & co-director Bucharest Biennale) a ales cei 16 tineri artiști din expoziția SYT Visual Arts & Mixed Media, Mihai Barbu (fotograf) – 15 fotografi de liceu pentru expoziția SYT Photo, Nicolae Constantin Tănase (regizor de film) – 12 scurtmetraje care vor fi proiectate în cadrul SYT Shorts și Bobi Pricop (regizor de teatru) cele trei spectacole de teatru tânăr de la SYT Drama.
Lista finaliștilor este disponibilă aici.
Programul cuprinde cocktailul de deschidere, desfășurarea proiecțiilor de scurtmetraj și a spectacolelor de teatru și expozițiile de artă și mixed media alături de cea de fotografie.
Programul detaliat este aici.
Vă așteptăm alături de noi la 3 zile de artă tânără să-i cunoaștem pe artiștii de mâine!
Mai multe detalii pe Facebook, Instagram și site.
SYT este un proiect Asociația T.E.T.A și Hotspot Cultural BRD.
Partener strategic: POINT Cultural Hub & Gallery
Parteneri: GoBucharest, Let’s Go Digital! (LGD), One World Romania, Zelist
Sponsori: Avon România, Telekom Romania
Parteneri media: Radio România Cultural, SUB25, Liternet, NOIZZ, Modernism, CinEd, In a Relationship, Super, festivalul de filme făcute de adolescenți, Acoperișul de sticlă

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *