wall-street.ro
wall-street.roTech & Stiinta

11 moduri de a reduce impactul laptopului tău asupra mediului înconjurător

Criza climatică ne afectează pe toți și știm că, pentru a menține creșterea temperaturii globale la mai puțin de 1,5°C, trebuie să reducem drastic emisiile de gaze cu efect de seră. Pentru abordarea eficientă a crizei climatice, este necesară o suită de acțiuni mici, care, împreună, vor avea un impact semnificativ. Cu toții putem face alegeri simple pentru a ne reduce amprenta de carbon, inclusiv când cumpărăm acel laptop atât de important. Iată 11 sugestii de utilizare eficientă a laptopurilor și de reducere a amprentei de carbon.

Un material de opinie semnat de Andrei Uhr, Field Product Manager Dell Technologies

1. Cunoașteți-vă cifrele

Știți care este amprenta dvs. de carbon? Aceasta reprezintă cantitatea de gaze cu efect de seră (GES) – inclusiv dioxidul de carbon, metanul, oxidul de azot și altele – pe care o produceți în timpul vieții dumneavoastră. Există mai multe aplicații excelente care vă pot ajuta să vă calculați amprenta de carbon, cum este Carbonfootprint.com. S-ar putea să fiți surprins de propria amprentă, astfel încât cunoașterea acesteia va fi primul pas pentru a vă da seama unde puteți face economii. Multe branduri vă vor ajuta să comparați amprenta de carbon a diferitelor modele pentru a vă informa și mai bine privind deciziile de cumpărare orientate spre sustenabilitate… [continuare]


Accesați articolul integral pe wall-street.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (wall-street.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *